O nama

Najduža tradicija, najpreciznije snimke i najmanje zračenje… 

Tradicija - od 1988. godine

Zubni rendgen dr. Lauc – najduža tradicija, najpreciznije snimke i najmanje zračenje. Snimanje digitalnih ortopana, digitalnih snimaka pojedinačnih zuba, kraniograma za ortodontsku dijagnostiku, 3D maksilarnih sinusa i temporomandibularnog zgloba kao i izradu kefalometrijskih analiza za kolege ortodonte. Od ljeta 2009. pružamo usluge 3D snimaka na najsuvremenijem CBCT uređaju. Dijagnostička vrijednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških područja. Tehnologija konične zrake omogućila je trodimenzionalni prikaz anatomskih struktura uz bitno smanjeno zračenje u odnosu na klasične CT uređaje i predstavlja najsuvremeniji pristup u stomatološkoj dijagnostici.

Duga dvadesetogodišnja tradicija i sustavno uvođenje najboljih tehnologija snimanja u svakodnevnu stomatološku dijagnostiku svrstavaju nas na sam vrh dentalne radiologije u Hrvatskoj. Sve snimke zuba snimaju se na vrhunskim stomatološkim rendgenima sa najmanjim mogućim zračenjem za pacijenta. Prvi smo uveli digitalni ortopan i ConeBeam CT koji predstavljaju najsuvremeniju tehnologiju uz značajno smanjeno zračenje.

Sigurnost pacijenata je na prvom mjestu.

Sigurnost pacijenata je na prvom mjestu. Snimanje provode posebno obučeni inženjeri medicinske radiologije s višegodišnjim iskustvom u dentalnoj radiologiji koji prolaze dodatnu edukaciju prema pravilima Zubnog rendgena dr.Lauc. Višestruko smanjivanje količine zračenja omogućeno je prelaskom na digitalnu tehnologiju, izradom digitalnih ortopana pomoću koje se postižu vrhunske dijagnostičke snimke s najmanjim zračenjem.

 

Naše snimke standardizirane su prema potrebama onih koji ih očitavaju i imaju najvišu dijagnostičku vrijednost. Zbog toga s ponosom možemo reći da smo vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Hrvatskoj. To smo postigli najvišim standardom kvalitete, sustavnim uvođenjem novih tehnologija, primjenom svih pravila zaštite od zračenja, odnosom prema pacijentima i visoko profesionalnim principima prema kolegama stomatolozima.

    ZUBNI RENDGEN DR. LAUC d.o.o.
  • Sjedište tvrtke: Trenkova 17, Varaždin
  • Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Varaždinu
  • Iznos temeljnog kapitala društva: 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
  • Račun u Zagrebačkoj banci IBAN: HR2223600001102082546
  • Član uprave društva: Izv. prof. doc.dr.sc.Tomislav Lauc, dr.med.dent., specijalist ortodoncije
  • MBS: 080679610
  • MB: 02507315
  • OIB: 80102056925

Zaposlenje

Raspitajte se oko mogućnosti zapošljavanja.

Tražimo motivirane, komunikativne i pristojne mlade ljude s poznavanjem rada na računalu i željom za stručnim usavršavanjem.
Ukoliko ste inženjer medicinske radiologije, zainteresirani ste za rad u Zagrebu ili drugim hrvatskim gradovima u podružnicama Zubnog rendgena dr.Lauc, iskoristite priliku i pošaljite svoj životopis, presliku diplome i osobne iskaznice, čekamo vas.